Teräsrakenteiset hallit teollisuuden tarpeisiin Akaalta

Pyydä tarjous
Tujunen Yhtiöt Pirkanmaa

Tujunen Yhtiöt Oy on erikoistunut teräsrakenteisten teollisuushallien rakentamiseen. Päätoimialueemme on Akaa ja laajemmin Pirkanmaa, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin. Teräsrakenteinen halli rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti sinne, mihin asiakas toivoo.

Meiltä saat kaikki teollisuushallin rakentamiseen liittyvät palvelut saman katon alta. Voimme suunnitella, valmistaa sekä rakentaa hallin avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi tai hoitaa vain jonkin osan halliprojektistasi.  Teemme myös teollisuushallisaneeraukset ammattitaitoisesti.

Teemme teollisuushallit alusta loppuun asti luotettavasti ja ammattitaidolla. Panostamme aikataulujen hallintaan, hyvään laatuun ja kohtuullisiin kustannuksiin. 

Tutustu myös puuhalleihin

Teräshalli liiketoimintaasi varten

Teräshalli Pirkanmaa

Jokaisen konehallin, varaston, toimitilan ja myymälähallin rakentaminen on yrityksellemme yksilöllinen rakennusprojekti. Toteutamme ammattitaidolla hallin suunnittelun ja rakennuksen, hallilaajennukset ja muut osaprojektit tarpeidesi mukaisesti.


Projekti aloitetaan aina asiakkaan tilanteen kartoituksella, jolloin käymme kokonaisvaltaisesti läpi muun muassa tontin tiedot, teräshallin käyttötarkoituksen, pinta-alan, logistiset vaatimukset sekä lopullisissa tiloissa työskentelevien henkilöiden määrän. Kun yhteinen päämäärä ja suunnitelma on hyväksytty, pidämme halutessasi huolen koko urakan valvonnasta ja toteuttamisesta. Valitessasi ammattilaisen teräshallin rakentamiseen voit olla varma, että suunnitelmasi toteutuvat sovitussa aikataulussa sekä alan turvallisuusmääräyksien mukaisesti.

Ota yhteyttä

Teräsrakenteinen halli soveltuu raskasteollisuuden käyttöön

Teräsrakenteinen halli Pirkanmaa

Monet raskasteollisuuden toimijat valitsevat toimitiloikseen teräsrakenteisen hallin sen kestävyyden takia ja koska teräsrunko mahdollistaa tilavien hallien rakentamisen. Materiaalina teräs on verrattain kevyt, mutta se voidaan silti työstää kestämään teollisuuden raskaat työvälineet ja koneistot. Puitteiltaan järeän teräshallin voi verhoilla ulkoisesti useammalla eri materiaalilla. Ulkoverhoilumateriaaliksi valitaan usein pelti, mutta verhoiluun voidaan käyttää tarvittaessa myös puuta tai tiiltä.


Teemme asiakkaan kanssa jo suunnitteluvaiheessa ratkaisuja, jotka vaikuttavat rakennusprojektin lopulliseen hintaan. Nämä tehdään kuitenkin aina kokonaisbudjetin reunaehdot huomioiden. Saat halutessasi tiloihisi näyttäviä yksityiskohtia sekä upeaa yksilöllistä jälkeä. Tarjoamme asiakkaidemme valittavaksi aina mahdollisimman kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden ansiosta et joudu tinkimään liiketoiminnallesi räätälöidyistä elementeistä.