Harkitsetko omakotitalon rakentamista Akaalla tai Pirkanmaan alueella? 

Tutustu Helmitaloihin

Kodiksi Helmitalo

Tujunen Yhtiöt Oy Pirkanmaa

Tervetuloa Helmitaloon!

Olemme pieni ja ketterä talotehdas Akaalla, Pirkanmaalla. Pitkällä kokemuksella ja ammattitaitolla suunnitellut talomallimme on tehty suomalaisten perheiden kodeiksi. Helmitalot ovat pohjaratkaisuiltaan toimivia ja selkeitä kokonaisuuksia, joissa asuminen on vaivatonta ja edullista. Helmitalot rakennetaan aina tarkkaa rakennustapaselostetta noudattaen tehtaallamme Kylmäkoskella. Rakentamisessa käytetään kotimaisia rakennusmateriaaleja. Voit valita säältäsuojaan-, päältävalmiin- tai muuttovalmiin toimituksen. Talopaketit ovat kaikilta osin tunnettua pirkanmaalaista timpuriosaamista.

Mikäli haaveissasi on omakotitalon rakentaminen, tutustu mallistoomme ja ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä juuri sinun tarpeittesi mukaisesta Helmitalosta!

Rakentavin terveisin
Ilari Inomaa

Helmitalontie 30
37910 Akaa
p. 050 520 2028

helmitalo logo

Talon rakentaminen ja pienrakennelmat vuosien ammattitaidolla

Omakotitalon rakentaminen Pirkanmaa

Onko unelmiesi tontti jo löytynyt ja ajatus uuden kodin rakennuttamisesta vahvistunut? Me Helmitaloilla toteutamme unelmakotisi aina perustuksien luomisesta loppusiivoukseen asti. Pyrimme löytämään kustannustehokkaat ratkaisut jokaisen asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin. Kun valitset Helmitalon rakennusprojektin toteuttajaksi, vastuullesi jää vain toiveidesi ja ideoidesi kertominen meille.


Tarjoamme sinulle joustavasti juuri sellaisen toimitussisällön kuin tarvitset. Vahvuutemme on koko rakennusprojektin hallinta aina suurista kokonaisuuksista kaikkien pienimpienkin yksityiskohtien toteutukseen. Kauttamme saat rakennusprojektiisi myös ilmastointi-, sähkö-, ja putkityöt vaivattomasti. Meille on tärkeää, että unelmiesi talo on täysin toiveidesi mukainen, joten voit luottaa ammattitaitoiseen jälkeemme uudisrakentamisen jokaisessa vaiheessa. Mikäli et ole vielä löytänyt sopivaa Helmitalo-mallia tai talosi toteutustapaa, anna ammattilaisemme auttaa ja kertoa vaihtoehdoistamme.

Talon rakentaminen Pirkanmaa

Meillä on vuosien kokemus erilaisista uudisrakennustöistä. Toimenkuvaamme kuuluvat kaikki omakotitalon uudisrakentamisen eri työvaiheet. Päätoimialueemme on Akaa ja koko Pirkanmaa, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin Suomessa. Voit teettää työt kokonaisurakkana avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin itse haluat.

Kysy lisätietoa talon rakentamisesta