Puurakenteiset hallit Akaalta – varastotilaksi tai vaikka autotalliksi 

Pyydä tarjous
Tujunen Yhtiöt Pirkanmaa

Tujunen Yhtiöt Oy on erikoistunut muun muassa puurakenteisten teollisuushallien rakentamiseen. Toimipisteemme sijaitsee Akaalla, mutta työskentelemme tarvittaessa koko Pirkanmaan alueella ja laajemmin koko Suomessa. 

Puuelementtihallit, kuten autotallit, autokatokset ja varastot, rakennetaan ja suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Voimme suunnitella, valmistaa sekä rakentaa hallin avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi. Meiltä saat siis kaikki palvelut puurakenteisen hallin rakentamista varten.  Halutessasi voimme myös hoitaa vain jonkin osan halliprojektistasi. 

Tutustu myös betonihalleihin

Puurakenteinen halli on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta

Puurakenteinen halli Pirkanmaa

Puu on osoittautunut erittäin kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi hallirakennusten materiaaleja mietittäessä. Sen monipuolisuus vastaa lukemattomiin eri tarpeisiin, ja se on kustannustehokkuutensa lisäksi kestävä materiaali sekä helposti esivalmistettava, kuljetettava ja asennettava.


Puu on monesti esteettinen valinta, mutta rakennusmateriaalina se on erinomainen. Se on hiilijalanjäljeltään pieni ja kierrätettävä ratkaisu, ja puusta voidaan rakentaa todella monipuolisesti erimuotoisia ja -kokoisia halleja. Puurakenteinen halli on elinkaareltaan laadukas vaihtoehto, joka on ammattilaisen toteuttamana paloturvallinen, eikä se ole kovinkaan altis kosteuden aiheuttamille vaurioille. Valmistamme ja toimitamme myös pelkkiä puuseinäelementtejä asiakkaan toiveiden mukaan.

Tiedustele puuhalleista

Autotalli, autokatos tai varasto käyttöösi

Puuhalli Pirkanmaa

Huomioithan tonttisi rakennusoikeuden suunnitellessasi uutta autotallia tontillesi. Se määrittää piharakennuksesi suurimman mahdollisen koon. Kun tontin asettamat vaatimukset on huomioitu, on hyvä miettiä muut rakennuskohdettasi koskevat toiveet ja tarpeet. Esimerkiksi ajosuunnat autotalliin on suunniteltava käytännönläheisesti ja muut tilan tarpeet huomioiden. Autotallia ja varastoa suunnitellessa on otettava huomioon myös erilaiset käytettävyyteen vaikuttavat tekijät, kuten tontin kulkuväylät ja muut yksityiskohdat. 


Valitessasi luotettavan yrityksen osaavat työntekijät autotallisi suunnitteluun ja toteutukseen saat käyttöösi ammattilaisen näkemyksen ja ratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Käytämme toteutuksissamme laadukkaita materiaaleja ja työvälineitä – nämä takaavat pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.