Ammattilaisen rakentamat betonirunkoiset hallit Akaalta

Pyydä tarjous
Tujunen Yhtiöt Oy Pirkanmaa

Tujunen Yhtiöt Oy on erikoistunut erilaisten teollisuushallien rakentamiseen. Rakentamiamme teollisuushalleja ovat muun muassa puu-, teräs- sekä betonirakenteiset hallit. Betonihallia voidaan hyödyntää esimerkiksi konehallina, varastona, toimitilana tai myymälähallina.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut uutta teollisuushalliasi varten. Voimme suunnitella, valmistaa sekä rakentaa hallin avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi. Voimme myös hoitaa vain jonkin osan halliprojektista, asiakkaan yksilöllisiä toiveita noudattaen.

Päätoimialueemme on Akaa ja Pirkanmaa, mutta rakennamme halleja tarpeen mukaan muuallekin Suomeen. Teemme työt alusta loppuun asti turvallisuussäädöksiä ja aikatauluja noudattaen. Panostamme aina asiakastyytyväisyyteen, ensiluokkaiseen laatuun ja kohtuullisiin kustannuksiin.

Tutustu myös teräshalleihin

Betonirunkoinen halli kestää vaativammassakin käytössä

Betonirunkoinen halli Pirkanmaa

Betonielementtihallit ovat hallien aatelia. Toteutamme betonihallin suunnittelun ja rakennuksen, hallilaajennukset tai muut osaprojektit ammattitaidolla ja tarpeidesi mukaan. Jokaisen konehallin, varaston, toimitilan tai myymälähallin rakentaminen on meille ainutlaatuinen rakennusprojekti. Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä keskustellen. Alkukeskustelussa käydään läpi muun muassa tontin tiedot, betonihallin käyttötarkoitus, pinta-ala, logistiset vaatimukset sekä lopullisissa tiloissa työskentelevien henkilöiden määrä.


Kun yhteinen päämäärä ja suunnitelma hallin rakentamisesta on hyväksytty, pidämme halutessasi huolen koko urakan valvonnasta ja toteuttamisesta. Valitessasi ammattilaisen betonirakenteisen hallin rakentamiseen, voit olla varma, että suunnitelmasi toteutuvat aikataulun sekä alalla vallitsevien turvallisuusmääräyksien mukaisesti.

Kysy lisää betonihalleista

Betoni raskasteollisuuden hyödyntämänä materiaalina

Betonihalli Pirkanmaa

Koska betoni on erittäin vahva materiaali, raskasteollisuus valitsee usein juuri betonihallin vaativiin olosuhteisiin. Betonista valmistetut kattokannattajat antavat mahdollisuuden erittäin pitkille jänneväleille, jolloin kohteen tilavuus voidaan maksimoida. Betonin vahvuudesta kertoo myös se, että betoni kestää ja siihen voi kiinnittää tarvittaessa raskaitakin taakkoja, kuten raskasrakenteisia koneita ja laitteita. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi erilaiset kiskot ja tavaransiirtokoneet.

Betonirungon etuihin kuuluu kestävyyden lisäksi paloturvallisuus. Valitessasi betonin materiaaliksesi teet myös valinnan kotimaisuuden puolesta. Materiaalina betoni on äänieristävyydeltään yksi parhaista valinnoista, ja investointina se säilyttää aina arvonsa. Betonirakenteisen hallin ulkopuoliset elementit voidaan rapata, harjata tai maalata visuaalisesti näyttävämmän näköiseksi tai yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Kerro meille betonihallia koskevat toiveesi ja tarpeesi – me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen, joka vastaa kaikkiin toiveisiisi uudesta kohteestasi.